„КАРИЕРА С КАУЗА“ 2014 събра близо 50 неправителствени организации търсещи служители и доброволци

June 11, 2014 in Блог, Кариера с Кауза, Новини, Ре-Акт, твоята кариера с кауза by admin

На 31 май в двора на Софийски университет “Кариера с Кауза“, форумът за професионална реализация в неправителствения сектор, събра 48 организации, предлагащи 82 свободните позиции за работа, стаж и доброволчество, обявени предварително в сайта на събитието.

„Кариера с Кауза“ 2014 привлече повече участници, а броят на предлаганите позиции далеч надхвърли този от миналогодишното издание. Забелязахме голям интерес както от страна на неправителствения сектор, така и от търсещите възможности за работа и стаж. Това ни кара да мислим, че вървим в правилната посока, че кариерата с кауза е нещо съвсем реално. Оттук нататък предстои да утвърдим форума като ежегодно социално отговорно събитие, доказващо, че секторът може да бъде надежден работодател“, каза Любен Георгиев, Председател на Сдружение Ре-Акт, организатор на форума. Той откри събитието заедно с тв водещата Мария Силвестър, която сподели личния си опит като доброволен участник в различни кампании и инициативи.

Събитието продължи през целия съботен ден, като търсещите работа успяха да се запознаят отблизо с предложенията на организации с различни сфери на дейност. Освен доброволци за конкретни проекти, сдруженията набираха и стажанти и служители за почасова или постоянна работа. Сред най-търсените професии се откроиха графичните дизайнери и програмистите, специалисти „Връзки с обществеността“, както и мениджъри за управление на проекти. Пълен списък на присъстващите и информация за предлаганите от тях позиции е достъпна в сайта на събитието – http://karieraskauza.eu/

Тазгодишната реализация на събитието се дължи най-вече на работата и финансовата подкрепа на доброволците на Ре-Акт, както и на съдействието на партньорите на сдружението, сред които Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, Viva Catering, рекламна агенция Graffiti BBDO, платформа за продуциране и популяризиране на филми Mono Collective и др.

Благодарим Ви!

Сдружение Ре-Акт

Kariera s Kauza_Luben Georgiev_Re-Act
Kariera s Kauza_2014
Kariera s Kauza_2014 (13)
Kariera s Kauza_2014 (12)
Kariera s Kauza_2014 (11)
Kariera s Kauza_2014 (10)
Kariera s Kauza_2014 (9)
Kariera s Kauza_2014 (8)
Kariera s Kauza_2014 (7)
Kariera s Kauza_2014 (6)
Kariera s Kauza_2014 (5)
Kariera s Kauza_2014 (4)
Kariera s Kauza_2014 (3)
Kariera s Kauza_2014 (2)
Kariera s Kauza_Maria Silvestur i Luben Georgiev
Kariera s Kauza_Maria Silvestur i Luben Georgiev (2)