На 25 ноември, 2017г.ще се състои петото поредно издание на форума Кариера с Kауза. Събитието ще се проведе в СофияТехПарк, в зала Startup Hambar в сградата на бизнес „Инкубатора“.

За разлика от миналогодишните издания, тази година форумът е под надслов “Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш?“. Целта му е да насочи вниманието към едно от най-големите предизвикателства, пред които се изправяме в професионалния си живот: трудния избор между това да градиш кариера и да работиш за кауза. Ние вярваме, че двете неща не се изключват и че съществуват различни комбинации, които ни дават възможност да работим с кауза, стига изборът ни да е осъзнат и направен с желание за принос към по-доброто на обществото, в което живеем.

За да покажем пълната съвместимост между кариера и кауза, форматът на петото издание ще бъде разширен с три панелни дискусии:

  • Бизнес и кауза
  • Кариера и мотивация
  • Кариери с Kаузи

Тези дискусии ще се фокусират върху теми като значението на бизнес подкрепата в осъществяването на каузи, мотивацията на хората да допринасят към определена инициатива и върху примери, които представят възможното съчетаване на кариера и кауза. В допълнение към изложбената част тази година, освен че отново ще представим НПО, в чиято дейност желаещите могат да се включат под различна форма, ще дадем пространство и на бизнес компании с успешни корпоративни социални политики. Също така, форумът ще разполага със специален юридически щанд, на който може да получите професионален съвет от специалисти, какво трябва да направите, ако искате да основете НПО, да създадете гражданска инициатива или друга форма на организация.

Регистрацията за форума е безплатна, но препоръчителна на: http://bit.ly/KarierasKauza2017

Екипът на Кариера с Кауза 2017

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company