Заповядайте на шестото издание на форум “Кариера с кауза” на 10 ноември от 10:00 до 17:00 ч. в СофияТехПарк, форум Джон Атанасов. Можете да се регистрирате безплатно на http://bit.ly/KarierasKauza2018.

Всяка година форум “Кариера с кауза” включва изложбена част на организации, които ще представят своите практики и инициативи.

Тази година форумът е под надслов ”Кариера с Кауза. Здраве без Пауза“. В екипа на “Кариера с кауза” вярваме, че успешната кариера и грижата за себе си и за обществото не са самоизключващи се понятия. Здравословният и активен начин на живот означава ефективни и по-мотивирани професионалисти, което допринася за създаването на отговорна бизнес среда и силно гражданско общество.Затова и целта на форума тази година е да насърчи хората да водят по-здравословен и пълноценен начин на живот – като обръщат внимание на баланса между кариера и свободно време, осмислят ежедневието си и живеят активно.

По време на “Кариера с кауза 2018” ще чуете историите на вдъхновяващи личности, които ще разкажат личен и професионален опит за постигане на баланс между развитие на кариера и съхраняние на здравето. Ще можете да се включите в дискусии за различните начини да постигнеш баланс между работата и здравето.

Събитието ще се фокусира върху три основни теми:
– Кариера срещу Здраве
– Здраве без пауза: превенция
– Кариера и Здраве

За новости около събитието можете да следите и във Фейсбук ТУК.

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company