Bulgaria ON AIR

bgonair На 12 май 2016 година три от дамите в екипа гостуваха на телевизия Bulgaria ON AIR в предаването “Днес”. Емилия, Юлия и Теодора разказаха повече за историята, организацията и ентусиазма на хората зад кариерния форум “Кариера с кауза”, както и споделиха съображенията на екипа за избора на каузата през 2016. Образованието е път към успешната интеграция и затова тази година подкрепяме децата на бежанци, които живеят в страната и учат в български училища.

Чуйте повече след 16:53 в записа.

 

Българско Национално Радио

2016-05-11_2143 На 11 май 2016 година гостувахме на Българско Национално Радио в предаването “Тази сутрин”, за да запознаем слушателите с каузата на тазгодишното издание на кариерния форум, а именно “Подкрепа за образование на деца бежанци, учещи в български училища”.

От страна на “Съвета на жените бежанки в България”, Александра Попова, сподели:

“Включвайки се в тазгодишното изложение решихме, че именно за децата бежанци, които са записани вече успешно в българските училища е нужна малко повече подкрепа. Семействата на бежанците много често имат по две-три деца. По българската образователна система е много трудно те да бъдат приравнени и да бъдат записани в съответния клас и всички деца се записват в първи клас. Семейството среща материални трудности да подпомага всички деца.”

Чуйте цялото предаване на http://bnr.bg/post/100690467.

 


Би Ай Телевизия

На 5 май 2016 година гостувахме на BIT еМисия България по Би Ай Телевизия, за да разкажем повече за предстоящия Форум-изложение “Кариера с Кауза” 2016 и да споделим още мисли за неправителствения сектор.

 

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company