Едно от най-големите признания за значението на “Кариера с Кауза” бе готовността и желанието на 100% от участващите организации да се включат в следващото негово издание!

Eто и част от приятните впечатления, които те споделиха в кратка анкета:

 “Хареса ни цялата идея – да се предостави възможност на студентите да се запознаят с предложенията за кариера извън бизнеса. Също местоположението – двора на Ректората е изключително подходящо място за подобен форум. Организаторите бяха на разположение по всяко време – преди форума и по време на него, за да подпомогнат плавното протичане на събитието.”

“Абсолютно ново за България! Организира се от млад и много мотивиран екип и се проведе на много стратегическо място.”

“Възможността за директен контакт както между различните неправителствени организации, така и между търсещите и предлагащите стаж и доброволчество.”

“Страхотни млади хора, представиха своите каузи по много нестандартен и ентусиазиращ начин.”

 “Хареса ни подборът на участващи организации, идеята ви да се презентират НПО и възможностите, които предлагат, пред млади хора, за да се промотира и професионалното развитие на младежите чрез работа в този сектор. Много сме благодарни и за внимателното, отзивчиво и лично отношение на вас, организаторите, и ви пожелаваме много бъдещи успехи!”

“Допадна ни неформалната обстановка!”

“Харесаха ни личните контакти с хора, които си работим само онлайн, както и новите усмихнати лица.”

“Настроението, младите хора, възможността да се запознаем с хора, работещи в същия сектор.”

 Възможността да се покаже НПО сектора като сериозен и надежден работодател.”

“Идеята. Смятам, че е изключително важно за младите хора и чудесна възможност за тях.”

“Атмосферата, страхотните хора, които наистина влагат енергия в нещата, които правят!”

“Това, че за първи път на едно място се събират толкова много неправителствени организации с цел да представят сектора като привлекателно място за реализация.”

“Всичко беше позитивно и страхотно.”

“Имахме възможност да се срещнем с много млади и амбициозни хора, които имат желание да се включат с идеите си в много доброволчески кампании, да бъдат активни. Организацията също беше на високо ниво.”

Разбира се, не ни бяха спестени и критиките! Но тях засега ще запазим за себе си и ще ползваме като ориентир в работата по следващото издание на “Кариера с кауза”!

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company