Кариера с Кауза Vol. 5

October 4, 2017 in Новини by Elena Yorudanova

„Кариера с Кауза“ се завръща за петото си поредно издание на 25 ноември 2017. Събитието продължава да се фокусира върху ползите от доброволчеството и реализацията в неправителствения сектор, но тази година кани за участие и бизнес организации с изявена социална отговорност.

След четири поредни успешни издания от 2013 насам, форум „Кариера с Кауза“ отново ще даде сцена на неправителствени организации, инициативи и сдружения да представят дейността си и начините, по които могат да бъдат подкрепени. Освен тях ще присъстват и бизнес организации, даващи добър пример със социалната си отговорност. Тази година събитието се завръща и с променен формат, за който ще научите съвсем скоро.

За най-верните ни фенове – тези от вас, които нямат нужда от повече информация за събитието, за да присъстват, обявяваме ранна регистрация. Можете да се запишете на този линк в срок до 15 октомври и ще получите изненада от нас в деня на събитието.

За организацията: “Кариера с Kауза” е неправителствена организация, чиято основна цел е да подпомага развитието на гражданското общество в България, чрез популяризиране на неправителствения сектор и на други граждански инициативи, свързани с цялостното подобряване на средата на живот, и въвличане на физически и юридически лица в дейностите им.