Заедно в час: Целим да предоставим равен достъп до качествено образование за всяко дете в България

November 13, 2017 in Uncategorized by Elena Yorudanova

Заедно в час вярват, че всяко дете заслужава равен достъп до възможности. Постигането на тази цел зависи от общите усилия на всички нас. Как точно можем да се част от промяната, вижте в интервюто с организацията.
Каква е каузата ви?
Мисията на Заедно в час е да предостави равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от неговия произход и социално-икономическия статус на семейството му.
Как я постигате?
За да я постигнем, ние търсим най-мотивираните, способни и социално ангажирани хора с цел да преподават за период от две години в български училища, в които голяма част от децата произлизат от среда с нисък социално-икономически статус и имат нужда от допълнителна мотивация и целенасочена подкрепа.
Опишете с три думи хората, с които работите за това.
Толерантни. Амбициозни. Образовани, но готови да учат още.
Какво очаквате от форума “Кариера с Кауза” тази година?
Да се срещнем с мотивирани, социално-ангажирани хора, с които да работим за постигане на нашата мисия и успеха на всяко дете. Да срещнем нови съмишленици сред другите участници на форума.
Вижте кои ще са и останалите участници във форума тази година ТУК. Елате да се запознаете на живо на 25 ноември, като се регистрирате предварително ТУК